17365-aromatiko-keik-me-krasi-kai-kommatia-sokolatas-by-eirini-k

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 125 γρ. κρασί κόκκινο
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. κουβερτούρα σε νιφάδες (ή τριμμένη)
  • 1 κ.γλ. κανέλα
  • 1 κ.γλ. μπέικιν
  • 1 κ.γλ. κακάο

Πηγή:sintagoulis.gr 

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Στην συνέχεια προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά προσέχωντας κάθε φορά να αναμιγνύεται καλά στο μίγμα το κάθε αυγό.
  3. Τα αφήνουμε να χτυπηθούν στο μίξερ για λίγο μέχρι να γίνει ένα ωραίο αφράτο μίγμα και στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι το μπέικιν την κανέλα το κακάο και το κρασί.
  4. Αφού αναμιχθούν καλά τα υλικά μας προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατώνουμε.
  5. Βάζουμε το μίγμα μας σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στον αέρα στους 180C για 45 λεπτά.

17365-aromatiko-keik-me-krasi-kai-kommatia-sokolatas-by-eirini-k