Πρωτεργάτης της ιδέας για την δημιουργία του Οινοποιείου ήταν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΥΡΗΣ .Πατέρας του Μιλτιάδη & του Γιώργο.Ένας ακούραστος μαχητής ψυχικά και σωματικά.Η εμπειρία του σε θέματα αμπελώνων λίαν επιεικώς τεράστια .Περίπου 50 συνεχόμενα έτη στο ενεργητικό του .Τελειομανής και εξαιρετικά δίκαιος με το τελικό αποτέλεσμα.Κατά καιρούς τα αποτελέσματα των πειραμάτων του στους αμπελώνες άφησαν έκπληκτους γεωπόνους με μεγάλη πείρα.Αναμφίβολα χαρακτηρίζεται ως ο «επιστήμονας» των αμπελώνων στην ευρύτερη περιοχή της Αυλίδας και όχι μόνο .

Η γνωστή φράση «τον έχει φοβηθεί η ..δουλειά» ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΡΙΒΥΡΗ γιό του Παναγιώτη και αδερφό του Μιλτιάδη.Αποτελεσματικός και εξαιρετικά γρήγορος σε κάθε είδους εργασία που αφορά τους αμπελώνες αλλά και το Οινοποιείο .

Ο άνθρωπος της γενιάς των 35 άρηδων που η παρουσία του και μόνο αποδεικνύει ότι έχει στο ενεργητικό του πολλές χιλιάδες ώρες σκληρής εργασίας .Του ανήκει εξολοκλήρου ολόκληρος ο μηχανολογικός εξοπλισμός και διευθύνει με επιτυχία το εργατικό δυναμικό .Ανάμεσα στην εμπειρία του Παναγιώτη και την μεγάλη εργατικότητα του Γιώργου έχει προστεθεί και η ευεργετικότητα ενός άλλου κρίκου της επιχείρησης .

Ο κρίκος αυτός λέγεται Μιλτιάδης. Είναι εκείνος που θα επεξεργαστεί και θα κοστολογήσει σε μέγιστο βαθμό την οποιαδήποτε εμπορική η επενδυτική κίνηση της επιχείρησης σε οποιαδήποτε στιγμή .Θα μιλήσει με πελάτες και θα επιλέξει προμηθευτές .Θα προτείνει στόχους και τρόπους για την επίτευξη αυτών . Eπίσης θα προτείνει νέα προϊόντα ανάλογα με της δυνατότητες της επιχείρησης και ότι είναι δυνατόν για την περαιτέρω σωστή και επικοδομιτική πορεία της . Η καθημερινή ενημέρωση του για θέματα αμπελώνων και κρασιών ξεπερνάει σε καθημερινή βάση τις 3 ώρες .

Οι τρεις αυτοί ανθρώπινοι κρίκοι της επιχείρησης ΔΑΡΙΒΥΡΗ αποτελούν μια αλυσίδα που δύσκολα σπάει , αντιθέτως με το πέρασμα των χρόνων γίνεται πιο όλο και δυνατή και ακλόνητη. Από κοινού συζητήσεις και αξιολογήσεις για το πιο δύσκολο αλλά και για το πιο απλό και καθημερινό θέμα.

Η επιτυχημένη πορεία οφείλεται κατά αποκλειστικότητα στην ομαδική και συντονισμένη εργασία και επικοινωνία μεταξύ των δυνατών κρίκων της επιτυχημένης επιχείρησης ΔΑΡΙΒΥΡΗ.